SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hayaller gerçek oluyor

Hayaller gerçek oluyor

26 Ağustos 2015 Çarşamba - 09:42




Yağlıdere Meslek Yüksek Okulu (MYO), hayırsever işadamı Mustafa Çatalbaş sponsorluğunda bitirilecek.





Nüfusunun büyük çoğunluğu Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşadığı için ‘Küçük Amerika’ olarak adlandırılan Giresun’un Yağlıdere ilçesinde yapımına 2011 yılında başlanılan ancak sponsor bulunamadığı için tamamlanamayan Yağlıdere Meslek Yüksek Okulu (MYO), hayırsever işadamı Mustafa Çatalbaş sponsorluğunda bitirilecek.

Kaba inşaatı bitirilen ancak sponsor sorunu yüzünden uzun süredir ince işçiliği yapılamayan okulun tamamlanması için Amerika’da yaşayan Yağlıdereli hayırsever işadamı Mustafa Çatalbaş sponsor oldu.

Çatalbaş, cihaza bağlı olarak yaşayan kas hastası oğlu Erol Çatalbaş’ın adının okula verilmesi şartıyla Yağlıdere Meslek Yüksek Okulu’nun kalan masraflarını üstlendi. Yağlıdere’ye bir de yurt sözü veren Mustafa Çatalbaş, sıradaki hedefinin de ilçeye bir otel kazandırmak olduğunu söyledi.   

 “Dünya malı dünyada kalıyor” diyen Çatalbaş, “Herkes benim bacım kardeşim. Hepimiz Türk’üz. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Ben elimden geldiğince bu ülkeye ve Yağlıdere’ye hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Hayırsever işadamı Mustafa Çatalbaş’a ilçeye kazandıracağı bu kalıcı eser için teşekkür eden Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, “Mustafa abimiz yarım kalan Yağlıdere Meslek Yüksekokulu’nun inşaatının tamamlanabilmesi için Amerika’dan geldi. Kendisine Yağlıdere halkı adına sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.


Mustafa Çatalbaş sponsorluğunda Yağlıdere MYO’nun ince işçiliğini yapacak olan Kamer İnşaat’ın CEO’su Fatih Sandal da, inşaatın 4 ay sonra tamamlanacağının müjdesini verdi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap