SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Havalimanı'nda fotoğraf sergisi

Havalimanı'nda fotoğraf sergisi

01 Mart 2016 Salı - 15:45




Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği, 1 Mart anma etkinlikleri kapsamında Trabzon Havalimanında “1 Mart Havalimanı Güvenlik Memurları Günü ve Trab





Trabzon Havalimanında “1 Mart Havalimanı Güvenlik Memurları Günü ve Trabzon Havalimanı" konulu fotoğraf sergisi açıldı.  Sergi açılışına Vali Yardımcısı Mustafa Gürdal, Havalimanı Başmüdürü Ahmet Aydın, Havalimanı Güvenlik Memurları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Timuçin Sekban ve davetliler katıldı. Sergi ile ilgili konuşma yapan Havalimanı Güvenlik Memurları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Timuçin Sekban, "Derneğimizin amacı ülkemizin sivil havacılığa katkı sunmak amacıyla sivil havacılık güvenliği alanında tüm ilgililerin bilgilenmesi, bilinçlenmesi ile bu alandaki görevlilerin mesleki olarak gelişmesini ve aynı zamanda üyelerimizin hak ve menfaatlerini savunmakla birlikte maddi ve manevi dayanışma sağlamaktır. Üç yıl önce kurulan Havalimanı Güvenlik Memurları Derneği'nin 54 havalimanında şubesi ve bin 400 üyesi bulunurken, Havalimanı Güvenlik Memurları Derneği Trabzon Şubesinin 38 üyemiz bulunmaktadır” dedi. Sergide bulunan 36 fotoğraf ise güvenlik görevlileri ve teknik personel tarafından çekilirken, sergi İç Hatlar Terminali ikinci katta 3 Mart Perşembe gününe kadar açık kalacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap