SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hapisten çıktı çete kurdu!

Hapisten çıktı çete kurdu!

10 Şubat 2017 Cuma - 07:49




Cezadan uslanmayan hırsızlar sert kayaya çarptı.





Hırsızlık suçundan ceazevine giren T.C, burada tanıştığı üç arkadaşıyla tahliye olduktan sonra çete kurmaya karar verdi. Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu’da iş yerlerini soyan 4 kafadardan 3’ü polisin duvarına tosladı, diğeri ise aranıyor.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

■ Giresun ve Trabzon’daki çeşitli hırsızlık suçlarından hapis cezası alan ve cezaevinde tanışan T.C., E.E., A.E. ve O.C. isimli 4 kafadar tahliye olduktan sonra birlikte çete kurmaya karar verdiler. Uzun süre Trabzon, Rize, Ordu ve Giresun’da girdikleri iş yerindeki kasaları çalarak içerisindeki paralarla kayıplara karışan gençler için polis seferber oldu.

200 BİN LİRA KAYIP

■ Esnafın korkulu rüyası haline gelen hırsızlık çetesine yönelik Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, özel bir tim kurulması talimatını verdi. İstihbari bilgiler neticesinde zanlılardan T.C. Giresun'da, E.E. ve O.C. Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yakalanırken 200 bin lira ile kayıplara karışan A.E’nin ise her yerde arandığı belirtildi.

ÇETE LİDERİ HAPİSTE

■ Giresun’da hakim karşısına çıkarılan çete lideri T.C. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Trabzon’da yakalanan E.E. ve O.C.’nin ise bugün işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilecekleri bildirildi. Öte yandan kayıp olduğu belirtilen A.E.’nin hapse giren çete lideri T.C.’nin yeğeni olduğu ortaya çıktı. 

Kemal Bektaş - Erkan Başkıran

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap