SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hani kardeşlik?

Hani kardeşlik?

07 Haziran 2015 Pazar - 14:24




Azerbaycan’da kazada ölen çalışanının cenazesini 5 bin dolar teminatla alan Özer Nakliyat firması sahibi Abdullah Özer, “Cenazemizi teminatla mı alaca





TEMİNATLA MI ALACAĞIZ ■ Azerbaycan’da trafik kazasında hayatını kaybeden TIR şoförü Çaykaralı Hamza Öztürk’ün cenazesi için Azeri yetkililer 5 bin dolar teminat aldı. Parayı ödeyip, çalışanının cenazesini alarak Türkiye’ye getiren Özer Nakliyat firması sahibi Abdullah Özer bu duruma isyan etti. Türkiye’ye gelen Azerilerden teminat alınmadığını belirten Özer, "Cenazemizi teminatla mı alacağız? Bu aptal kanunlar kalksın artık" sözleriyle yetkilileri göreve çağırdı.

PROSEDÜRLER KALKSIN ■ "‘Kardeş iki ülke’ söylemi, bu konuda gurur duyduğumuz Azerbaycan’a girişte ve yoldaki yetkililerin davranışlarıyla sözde kalıyor" diyen Özer, şöyle devam etti: "Kardeş ülkeye giderken, sadece Türklere tek taraflı vize uygulandığı gibi, cenaze gibi olaylarda aynı prosedürün uygulanması, kardeşliğe yakışmayan tutumdur. Bu kuralların gündeme gelmesi ve son bulması kardeşlik için olmazsa olmazlardandır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap