SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Halkımızın içindeyiz

Halkımızın içindeyiz

24 Mart 2017 Cuma - 11:58




Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yoğun mesaisine aldırmadan esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştığını ifade etti v





Erkan Başkıran

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yoğun mesai temposunun yanında esnafa ve vatandaşa da zaman ayırarak halkın içinde olmaya çalışıyor. Tüm yoğunluğuna rağmen vatandaşla birlikte olmanın kendisine büyük bir huzur verdiğini belirten Başkan Yakar, “Gün içinde çok yoğun bir tempo ile karşı karşıyayız. Programlar, ziyaretler, saha çalışmaları, il dışı temasları hayli zamanımızı alıyor. Ama her şeye rağmen fırsatları değerlendirerek hastalarımızı, yeni çocukları olan ailelerimizi, cenazeleri, düğün ve nişanları, davetleri ziyaret ediyor, halkımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada elimizden geldiğince halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap