SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gürcü hırsızlar yakalandı

Gürcü hırsızlar yakalandı

06 Eylül 2015 Pazar - 15:49




Ordu'nun Altınordu ilçesinde 6 ev ve bir iş yerine girip eşya ve para çaldığı iddia edilen 3 gürcü uyruklu şahıs gözaltına alındı.





Ordu'nun Altınordu ilçesinde 6 ev ve bir iş yerine girip eşya ve para çaldığı iddia edilen T.C., G.T. ve A.C. adlı 3 gürcü uyruklu şahıs gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Altınordu'nun Akyazı Mahallesi ile Yeni Mahalle'de 6 ev ve 1 iş yerine girip hırsızlık yapılması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Alınan ihbarlarını değerlendiren ve kamera kayıtlarını inceleyen emniyet güçleri, zanlıların eşgallerinden sonra araçlarını tespit etti. Ordu istikametinden Giresun istikametine giderken ekiplerin dur ihtarına uymayan zanlılar, başarılı bir çalışmasıyla Gülyalı'da yakalandı. Gülyalı Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlılar, daha sonra Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Sorgu işlemi tamamlanan şahıslar, Ordu Devlet Hastanesine oradan da tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.Öte yandan zanlıların kullandığı otomobilin bagajında girdikleri yerlerden çalınan 500 lira para, bir cep telefonu, bir laptop, bir fotoğraf makinesi, 2 kol saati ve hırsızlık için kullanılan tornavida türü eşyalara polis ekipleri tarafından el konuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap