SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gümüşhane'de ekip ruhu var

Gümüşhane'de ekip ruhu var

28 Kasım 2015 Cumartesi - 09:30




Vali Yücel Yavuz, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında yaptığı konuşmada, kamudan aktarılan kaynakların geldiği takdirde köylerd





Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Yücel Yavuz, son dönemlerde Gümüşhane’de de özellikle ulaşım konusunda gözle görülür gelişmeler olduğunu belirterek, "Kamudan ilimize aktarılan kaynaklar, eğer 2016 ve 2017 yıllarında da 2015 yılındaki gibi gelirse, Gümüşhane’nin merkez ve ilçelerindeki köylerinde hiçbir sorun kalmaz" dedi. Gümüşhane olarak enerjilerini teferruatlarla uğraşmak yerine doğrudan hedefe kilitlemeleri ve büyük düşünmeleri gerektiğinin altını çizen Vali Yavuz, "Allah’a çok şükür maddi sıkıntımız yok. Şimdi, bu maddi kaynaklara uyum sağlayacak kafa, ruh ve beden lazım. Bunu da yakaladığımıza yürekten inanıyorum ve görmekten de ayrıca mutlu oluyorum" dedi.

Emrah Behzat ÜÇÜNCÜOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap