SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Torul Belediye Başkanı Özdemir Covid-19 olduğunu duyurdu

Torul Belediye Başkanı Özdemir Covid-19 olduğunu duyurdu

15 Ağustos 2020 Cumartesi - 13:29




Gümüşhane'nin Torul ilçesi Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, sosyal medya hesabından Korona virüs testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğunu duyurdu.





Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Korona virüs testlerinin pozitif çıktığını duyuran Başkan Özdemir, “Bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli kardeşlerime bu haberi birinci ağızdan vermek, salgın ciddiyetini yeniden, paylaşmak, anlatmak istedim” dedi.

Covid-19 sürecinin bitmediğini belirterek vatandaşlardan evlerinden çıkmamalarını, maskesiz olmamalarını, kendilerini, çocuklarını ve sevdiklerini etkilememelerini isteyen Özdemir, “Ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Karantina sürecim bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve Torul için çalışmaya devam edeceğim. Allah’a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap