SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Karamsar olmamak lazım

Karamsar olmamak lazım

20 Eylül 2018 Perşembe - 10:53




Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan,Karadeniz'e konuştu





HENÜZ galip gelemeyen Gümüşhanespor’da Sarıyer maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan, ilk üç haftalık tablonun istemedikleri gibi olduğunu ifade ederken, “Ancak bu tabloya bakarak karamsar olmaya gerek yok” diye konuştu. SAMSUN maçında 4 penaltılarının verilmediğini, Bayrampaşa maçında da çizgiyi geçen toplarının gol sayılmadığını iddia eden Doğan, “Bu maçlara 6 puanla girseydik apayrı havamız olurdu. Son oynanan Keçiörengücü maçında rakibin bir tane pozisyonu yok. Biz korner atarken, dönen top gol oluyor” diye konuştu.

DOĞAN, “Ekonomik olarak bir önceki senenin dörtte bir fiyatına kadro kurduk. Kulübün geleceğinde sıkıntı doğuracak hamlelerden kaçındık. Burası benim memleketim, her yerde olduğu gibi burada da kulübümü düşünmek zorundayım. Oyuncu grubumuzun birçoğunu son anda alabildik” dedi. DOĞAN, şöyle devam etti: “Bu sorunlarımızın yanı sıra iki de önemli oyuncumuz sakat. Son maçımızı suni çim sahada oynadık. Bunlar mazeret değil ama bunları da bilmek lazım. Her takımda 15 maç yenilgisiz bir serim olmuştur. Başlangıçta böyle aksilikler olabilir. Ancak zamanla bu takım oturacak ve mutlaka güzel sonuçlar alacaktır. Buna inanıyorum.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap