SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Gümüşhaneli Şehit İsmail Yazıcı baba olmaya hazırlanıyordu

Gümüşhaneli Şehit İsmail Yazıcı baba olmaya hazırlanıyordu

23 Aralık 2023 Cumartesi - 14:31




Gümüşhane'ye şehit ateşi düştü





Iırak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın (31) acı haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aile apartmanında yaşayan eşi Seda Yazıcı (31) ve annesi Miyase Yazıcı ile 3 kardeşine ulaştı. Şehit Yazıcı'nın 4 ay önce evlendiği, eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, şehit oldu.

Şehidin acı haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan eşi Seda Yazıcı, annesi Miyase ve kardeşlerine İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Esat Can Öztürk tarafından verildi.

Edinilen bilgiye göre Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yer alan üs bölgelerinde bölücü terör örgütü mensuplarının sızma girişimine karşı koyan 6 kahraman askerimiz şehit oldu.

Şehitlerden Piyade Onbaşı İsmail Yazıcı’nın Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Telme köyünden olduğu ve ailesiyle birlikte Zonguldak’ta yaşadığı öğrenildi.

Zonguldak ŞİDEF temsilcisi Mustafa Yazıcı’nın kardeşi olduğu öğrenilen şehidimizin birkaç ay önce evlendiği ve görev için Kuzey Irak bölgesine gittiği de edinilen diğer bilgiler arasında.

Şehidimizin cenaze töreninin kesin olmamakla birlikte önümüzdeki günlerde Şiran ilçesinde yapılması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap