SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Gümüşhane'de gerginlik! O polise tepki gösterdiler

Gümüşhane'de gerginlik! O polise tepki gösterdiler

22 Temmuz 2021 Perşembe - 18:35




Gümüşhane'de polisten kaçarken dur ihtarına uymayıp vurulan genç için, 100 kişilik grup polis merkezi önünde toplandı.





Gümüşhane’de polisin dur ihtarına uymayan motosikletteki yolcunun kovalamaca sırasında açılan ateşte sırtından vurulmasına polis merkezi önünde toplanan bir grup tepki gösterdi. Olay, 18 Temmuz'da Kelkit ilçesinde meydana geldi. Kelkit-Erzincan karayolunda plakasız motosikletin sürücüsü Murat G. (24), polisin dur ihtarına uymadı. Polis ekipleri motosikletin peşine düştü. Tüm uyarılara karşın şüpheliler durmayınca, polis ateş açtı. Sürücünün arkasındaki Serkan G. (30), boynuna isabet eden kurşunla yaralandı. Serkan G., polisin çağırdığı ambulansla Kelkit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Motosiklet sürücüsü Murat G. gözaltına alındı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Bugün polis merkezi önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, olaya tepki gösterdi. Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın ve Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas'ın sakinleştirdiği grup, daha sonra bölgeden ayrıldı.

Gümüşhane'de gerginlik! O polise tepki gösterdiler

Gümüşhane'de gerginlik! O polise tepki gösterdiler

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap