SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > Gümüşhane’de '81 İlde 81 Milyar Adım' yürüyüşü yapıldı

Gümüşhane’de '81 İlde 81 Milyar Adım' yürüyüşü yapıldı

05 Haziran 2022 Pazar - 17:06




Gümüşhane'de Çevre Haftası nedeniyle 81 ilde düzenlenen ''81 ilde 81 milyar adım'' etkinliği kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.





Gümüşhane’de Çevre Haftası nedeniyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 81 ilde eşzamanlı düzenlenen "81 İlde 81 Milyar Adım" etkinliği çerçevesinde yürüyüş gerçekleştirildi.

Çevreye karşı duyarlılık oluşturup farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirilen yürüyüş 15 Temmuz Zafer Meydanından başladı. Atatürk Caddesi ve tarihi Köprübaşı Köprüsünden geçen katılımcılar yürüyüşü Millet Kıraathanesinde sonlandırdı. Türk Kızılayı ve TEMA Vakfı mensuplarının yanısıra vatandaşların da çocuklarıyla katıldığı etkinlikte minik çocuklar ellerinde "Sıfır atıkla geleceğimize sahip çık", "Çevreyi koruyalım, geleceğimize sahip çıkalım", "Dünya ortak evimiz" yazılı dövizler taşıdı.

Yürüyüşün ardından katılımcı çocuklara çanta, file, şapka, tişört, kırtasiye malzemeleriyle kek ve meyve suyu ikram edildi.

Çevre Müfettişi ve Çevre ve Çocuk Akademisi etkinliklerinin ardından alanda bulunan parkta çocuklar gönüllerince eğlendi.

Programa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cemil Bayram, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, Kızılay ve TEMA temsilcileriyle, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap