SON DAKİKA



Haber > Gümüşhane > 25 yıllık tuvalet davası

25 yıllık tuvalet davası

05 Ocak 2024 Cuma - 13:30




Kuzenler 25 yıl önce tuvalet yüzünden mahkemelik oldu. dava yıllarca devam etti. Devlet tuvalete el koydu, 2 yıl arayla önce davalı, sonrada davacı öldü, ama mahkeme hala bitmedi..





KUZENLER ÖLDÜ

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Dölek köyünde filmlere konu olacak bir olay yaşanıyor. 1999 yılında tuvalet yüzünden mahkemelik olan iki kuzen arasındaki dava 25 yıldır devam ediyor. İşin en trajı komik yanı ise Davalı Dursun Ali Durmuş 2020 yılında, davacı Yahya Durmuş geçtiğimiz yıl vefat etti Ancak mahkeme halen bitmedi..

5 AY CEZA ALDI

Görülen dava sırasında Sağlık müdürlüğü 2003 yılında tuvaleti mühürledi. Tuvaletsiz kalan Dursun Ali Durmuş, mührü kırıp tekrar kullanmaya başlayınca, hakkında dava açıldı ve 5 ay hapis cezası aldı.2010 yılında devlet tuvalete el koydu. Davaya 25 ocak da Erzurum bölge idare mahkemesi 4. Ceza dairesinde görülecek

MUHTAR,”DAVA DÜŞEBİLİR”

Muhtar İlhan Çolak, Bir tuvalet yüzünden açılan dava 25 yıldır devam ediyor. Davacı Yahya amca 73 yaşında, davalı Durmuş Ali amca ise 67 yaşında hayatını kaybetti. ama mahkeme halen sürüyor. 25 ocak da davanın duruşması var taraflar öldüğü için davanın düşeceğini sanıyoruz”  dedi..

HABER: EROL TAŞKIN



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap