SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gümrükçüoğlu'na teşekkürler

Gümrükçüoğlu'na teşekkürler

17 Mayıs 2016 Salı - 09:36




Trabzonlu işadamı Hayati Maraboğlu, Kayabaşı Yayla Kent Tesisleri’nin sorunlarının çözümünde gösterdiği hassasiyetten dolayı Büyükşehir Belediye Başka





 Trabzon’un turizm alanında başlattığı seferberlik çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun gösterdiği hassasiyet ve anında çözümler sektöre hizmet edenler tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor. İşadamı Hayati Maraboğlu, Kayabaşı Yayla Kent tesislerinin yol sorununa duyarlılık gösteren Gümrükçüoğlu’nun her alanda olduğu gibi turizm alanında da yaptığı hizmetleri takdirle takip ettiklerini belirterek, "Trabzon’umuzun turizm sektöründe gelişimine bizler de üzerimize düşeni yerine getirmekten imtina etmiyoruz. Bu anlamda bize destek olan başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.

DUYARLILIĞI MUTLULUK VERİCİ

Kayabaşı Yayla Kent tesislerinin turizm alanında önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Maraboğlu, "Bizler turizme hizmet adına elimizi taşın altına koymaktan bugüne kadar kaçınmadık. Karşılaştığımız sorunların çözümünde bizleri yalnız bırakmayan başkanımızın bu yaklaşımı her zaman takdir edilecektir.

Sorunların çözümünde gösterdiği duyarlılık bizleri mutlu etmiştir. Tesislerimizin yol sıkıntısının çözümünde gösterdiği kararlılık unutulmayacaktır. Tesislerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden başkanımızın Trabzon’un gelişimine ve değişimine sunduğu katkılar büyüktür. Bu anlamda turizm alanında hizmet veren tesislerimize gelen yerli ve yabancı turistlerin en iyi şekilde karşılanması, ağırlanması ve uğurlanması adına bizler de elimizden geleni göstereceğiz. Sesimize kulak verip bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinleyip çözüm üreten Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yaptığı ve yapacağı her türlü çalışmanın destekçisi olacağımızı belirtir, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap