SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Görme engelli genç Türkiye turunda

Görme engelli genç Türkiye turunda

15 Haziran 2015 Pazartesi - 17:38




Yunus Emre Albayrak ve Murat Kılıç adlı gezgin arkadaşlar, görme engelli üniversite öğrencisi Yunus Tarik'i de yanlarına alarak otostop çekip, tüm Tür





Gezginler Türkiye turunda. Yunus Emre Albayrak ve Murat Kılıç adlı gezgin arkadaşlar, görme engelli üniversite öğrencisi Yunus Tarik'i de yanlarına alarak otostop çekip, tüm Türkiye'yi geziyor. Belgesel de hazırlayan gençlerin son durağı Rize oldu. Final sınavlarına hazırlanırken kendisine gelen bir mail, görme engelli Yunus Tarik’in hayatını değiştirdi. Türkiye’yi otostopla gezen Yunus Emre Albayrak ve Murat Kılıç bir duyuru yaparak, görme engelli bir arkadaşla yola çıkarak belgesel çekmek istediğini Tarik’in okuduğu üniversiteye duyurdu. Yunus Tarik, Albayrak ve Kılıç ile irtibat kurarak otostopla Türkiye’yi gezmeye başladı. Göremediği yerleri hissettiğini dile getiren Yunus Tarik, otostopla seyahat etmekten gayet memnun bir şekilde yol arkadaşlarına ayak uyduruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap