SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Görele'de sahil düzenleniyor

Görele'de sahil düzenleniyor

04 Şubat 2013 Pazartesi - 11:10




Giresun’un Görele İlçe Belediyesi ile yetkili firma tarafından ilçeye yapılması planlanan önemli projelerden ‘Sahil Düzenleme Projesi’ için imza tören





Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nun makamında yapılan imza töreninde başkan Melikoğlu, İlçede kara yollarından kazanılmış dolgu alanlarına yapılması planlanan Sahil Düzenleme Projesi'nin ihalesinin geçtiğimiz günlerde yapıldığını, bu dev projenin en yakın zamanda hataya geçebilmesi için yetkili firma ile imza için masaya oturulduğunu söyledi. Belediye olarak ilçemize kazandırdığımız projelerle halkımızın yanında olduğumuz gibi yeni yatırımlarla da her zaman halkın yanında olacaklarını ifade eden Melikoğlu, şunları kaydetti: “İller Bankası'nın desteğiyle yapılacak proje ile birlikte dolgu alanları en iyi şekilde değerlendirilecektir. İlçemize önemli bir vizyon katacak projemizin ihalesi yapıldı. Projemizin içinde kemençe kültür parkı, mini spor alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, süs havuzları, seyir alanları, el sanatları birimleri, pazaryerleri, otopark alanları, liman içinde balıkçı barınakları, ahşap kamelyalar, dinlenme alanları, fitness ve spor alanları ile bisiklet yolları yer alacaktır. Projemizde ihaleyi alan firma en kısa zamanda işe başlayacaktır. Belediye olarak ilçemize kazandırdığımız projelerle halkımızın yanında olduğumuz gibi yeni yatırımlarla da her zaman halkın yanında olacağız." Melikoğlu, projenin bir yıl içinde tamamlanmasını planladıklarını vurguladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap