SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun'da esrarengiz kayıplar!

Giresun'da esrarengiz kayıplar!

16 Aralık 2015 Çarşamba - 10:45








Giresun’un Dereli ilçesi ve Duroğlu beldesinde 1 ay içinde Yaşları 14-15 ve 25 olan üç gencin aniden ortadan kaybolması yöre halkını tedirgin ediyor. Aileler yetkililere yardım çığlığı atarken, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, “Özel bir ekibimiz sadece bu konu üzerinde çalışıyor” dedi.

POLİS ALARMDA

Giresun’un Duroğlu Beldesi’nde yaklaşık 1 ay önce kaybolan 14 yaşındaki Salih S.’nin ardından Dereli ilçesinde ikamet eden 25 yaşındaki Hakan A. ve 15 yaşındaki Fatih T.’den de 5 gündür haber alınamıyor. Aynı bölgeden üç gencin peş peşe kaybolması vatandaşlar arasında paniğe yol açtı.

22_14
Hakan A.


23_7
Fatih T.

ÖZEL BİRİM

Yapılan ihbarları değerlendiren Emniyet ekipleri, önceki akşam saatlerinde Giresun merkezdeki Kumyalı Balıkçı Barınağında kayıp gençleri aradı. Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, her iki kayıp olayında da polisin zamanında bilgilendirilmediğini söyledi.

GEÇ BİLDİRİLDİ

Müdür Öztürk, “Kayıp vakası Salı günü oluyor, bize Çarşamba günü haber veriliyor. Bu zamanda Salih’in cep telefonu kapanıyor. Diğer kayıp olayında ise Hakan ve Fatih geceyi geçirmek üzere hastaneye geldikleri yönünde bilgilere ulaşıldı. Ancak bize geç haber verildi” dedi.

İSTİŞARE HALİ

Ailelerin çocuklarıyla ilgili yakın takipte bulunmaları ve kaybolan çocuklarıyla ilgili polise zamanında bilgi verilmesi gerektiğini belirten Öztürk, “Kamuoyuna yansıyan organ mafyası ve DAEŞ gibi spekülasyonlara itibar edilmemeli. Geniş kapsamlı çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

Mesut ERDOĞAN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap