SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun'da çifte bayram

Giresun'da çifte bayram

14 Mart 2015 Cumartesi - 01:27




Tıp Bayramı’nda Ömer Hekim Tıp Fakültesi törenle açıldı, Giresun Üniversitesi ve Nahcivan Devlet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.





Giresun Üni versitesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Ömer Hekim Tıp Fakültesi’nin açılışını gerçekleştirmenin yanı sıra Nahcivan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Giresun Üniversitesi Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda, Giresun Üniversitesi ile Nahcıvan Devlet Üniversitesi arasında imzalanan protokol töreninin ardından 74 yataklı Ömer Hekim Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen protokol ve açılış töreniyle ilgili bilgi veren Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ay-gün Attar, "Üniversitemiz 14Mart Tıp Bayramı’nda iki önemli gelişmeyi birlikte yaşamaktadır. Bunlardan ilki üniversitemiz ile Nahcıvan Devlet Üniversitesi arasında işbirliği protokolünün imzalanmasıdır. Diğeri ise tıp fakültemizin açılışıdır. Hastanemizde 36 servis, 17 yoğun bakım, 21 acil olmak üzere 74 yataklı tıp fakültesi hastanemizde 3 ameliyat, bir kalp damar cerrahisi de mevcut olup poliklinik, yoğun bakım ve cerrahi hizmetleri aktif hale getirilmiş anjiyo, e mar ve tomografi üniteleri de bulunmakla birlikte cihazları alınarak hizmete açılacaktır" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap