SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun'da aşure dağıtıldı

Giresun'da aşure dağıtıldı

23 Kasım 2012 Cuma - 10:53




Giresun’un Tirebolu İlçesine bağlı Özlü Köyü Sahil Camiinde öğlen namazının ardından cami cemaatine ve vatandaşlara cami avlusunda aşure dağıtıldı.





Özlü Köyü Muhtarı Coşkun Ege ve Özlü Köyü Sahil Cami İmam hatibi Ali Sevindik’in birlikte düzenledikleri Muharrem ayı Aşure Günü programında özel olarak hazırlanan aşureler öğlen namazının ardından vatandaşlara dağıtıldı. Programa Tirebolu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Tirebolu jandarma Karakol Komutanı Jandarma üsteğmen Mehmet Bayram, Tirebolu Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, Tirebolu Müftüsü Bedir Aydın, Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Özlü Köyü Muhtarı Coşkun Ege, Sahil Camii İmam hatibi Ali Sevindik’le birlikte Özlü Köyde ilk defa düzenlenen Muharrem Ayı Aşure Günü köy halkının katkılarıyla düzenlediğini belirten Özlü Köyü Muhtarı Coşkun Ege, “Düzenlediğimiz “Muharrem Ayı Aşure Günü” etkinliğimizde bize destek veren Sahil Cami İmam Hatibimiz Ali Sevindik başta olmak üzere tüm köy halkına teşekkür ediyorum. Bu etkinliğimiz inşallah bundan sonraki yıllarda da gelenek haline getirerek devam ettireceğiz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap