SON DAKİKA



Haber > Giresun > Yaylalarda elektrik sorunu devam ediyor

Yaylalarda elektrik sorunu devam ediyor

Karadeniz Özel

24 Temmuz 2019 Çarşamba - 09:53




Tepeköy Dernek Başkanı Kesim Kırkaya, yaylalarda ki elektrik sorunu için zehir zemberek konuştu: Gariban köylüyü Neden unuttunuz?





Karadeniz Gazete // Erkan BAŞKIRAN // Giresun’da bazı yaylalarda hiç elektrik olmaması bazılarında da ara sıra elektrik oluşu vatandaşı canından bezdirdi. Tepeköy Dernek Başkanı Kırkaya, yetkililere seslenirken ‘Gariban köylüyü unuttunuz’ serzenişinde bulundu.

Giresun’da bazı yaylalarda hiç elektrik olmaması bazılarında da ara sıra elektrik oluşu vatandaşı canından bezdirdi.  Yaklaşık 200 yıldır bölge halkının yaylacılık yaptığını ve her geçen gün çağ atlayan ülkemizin 2019 yılında yaylalarının hala elektriksiz olmasını ve aydınlatmaların eski ilkel yöntemlerle yapıldığını, bununda çok üzücü olduğunu ifade eden Dereli Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kesim Kırkaya, Baybahan Yaylası için konuştu. Kırkaya, “Çocuklarımızın top oynadığı alanın ve obamızın ortasından TEİAŞ'ın orta gerilim hattı geçmesine rağmen ve yıllardır seçimlerde elektrik vaadinde bulunarak bizleri umutlandıran yetkililere ve devlet büyüklerine sesleniyorum. Sizler rahat hayat yaşarken, turist giden yaylalara en büyük destekleri sağlarken ve en güzel yatırımları oralara yaparken, biz gariban köylülerin oylarıyla o makamlara geldiğinizi acaba neden unutursunuz?” 

UMUTLARIMIZI ÇALDILAR

“Ben, benim gariban köylü mü sadece seçim zamanları yanına gelerek en güzel ve en şaşalı vaatlerle umutlandıranları ve ardından sahip çıkmayarak bir elektriğin bile gelmesini sağlayamayanları halkımızın takdirine bırakıyorum. Kimse unutmasın ki görünen köyün arkası yakındır ve süreç yeniden başlar. İmar yasası adı altında köylerimizden sizlere elektrik vereceğiz diye topladıkları paralar ile lüks hayat sürmek isteyenler ve bu yasanın yalnızca büyük şehirlerde usulsüzce attıkları katları kurtarmak adına çıkarıldığı inancındayım.” 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap