SON DAKİKA



Haber > Giresun > ÜRETİM BİZİM GELECEĞİMİZ

ÜRETİM BİZİM GELECEĞİMİZ

28 Nisan 2018 Cumartesi - 19:25




Üretime dikkat çekmek için tarlaya girerek kadınlarla fasulye ve mısır eken Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Üretim, tarım geleceğimizdir. Toprağ





Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte üretime dikkat çekmek için tarlaya giren Belediye Başkanı Kerim Aksu, kadınlarla fasulye ve mısır ekti.

Kayadibi Mahallesi Muhtarı Zafer Işık ile tarlaya giden Aksu, Selime- Hasan Işık çiftine ait tarlada tohum ekip, bereketli ürün yılı dileğinde bulundu. Üretici kadınlarla eline kazma alıp, yerli tohum fakir fasulyesi ve mısır eken Belediye Başkanı Kerim Aksu, amaçlarının üretime destek olmak, evinin kenarında toprağı bulunanların en azından ihtiyacının bir kısmını karşılamalarına dikkat çekmek olduğunu söyledi. Aksu, “ Giresun birçok sebze ve meyvenin yetiştiği nadir bölgelerdendir. Bizim ilimizde yetişen meyvelerinin yok olmasını önlemeliyiz. Fasulyemizi, domates, patlıcan, salatalık, biberimizi kendimiz yetiştirebiliriz. Hem sağlıklı beslenir, hem de aile bütçesine katkı sağlarız. Üretim, tarım geleceğimizdir. Toprağa atılan bir tohum bir insanın beslenmesidir “ dedi.

Başkan Kerim Aksu’nun Kayadibi Mahallesi ziyareti sırasında vatandaşlara fasulye, kabak, maydanoz tohumu ve çilek fidanı hediye edildi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan içinde çeşitli tohumlar ve çilek fidanı bulunan çantalar ayrıca açık Pazar yerlerinde üretici kadınlara da dağıtıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap