SON DAKİKA



Haber > Giresun > Sığınak patladı örgüt aç kaldı!

Sığınak patladı örgüt aç kaldı!

27 Ekim 2017 Cuma - 08:37




Giresun’da ‘Aram’ kod adlı Mustafa Tolucan isimli PKK’lının yakalanmasının ardından şok ayrıntılar ortaya çıktı. Tolucan, 4 kişi olarak geldikleri bö





Kemal Bektaş-Mesut Erdoğan

4 KİŞİ GELDİLER

Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Kulakkaya Yaylası’nda ‘Aram’ kod adlı terörist Mustafa Toluncan’ın yakalanmasının ardından şok ayrıntılar ortaya çıktı. Hain örgüt PKK’nın Karadeniz Bölgesi’ndeki yapılanmasına karşın Diyarbakır’dan ‘Rojhat Ankara’ kod adlı Rahman Sümer liderliğindeki 4 kişiyi takviye olarak bölgeye gönderdiği öğrenildi.

YEMEK BULAMADILAR

Daha önceden bölgede bulunan örgüt üyeleri ile buluşmayı hedefleyen grup bunu bir türlü başaramadı. İrtibatın kesildiği bölgede aç kalan hainler daha önce belirlenen erzak sığınaklarında yiyecek aramaya başladı. Ancak bu sığınakların da jandarma ekipleri tarafından imha edildiğini anlayan hainler bu kez içlerinden birini yemek bulmak için görevlendirdi.

YİYECEK BIRAKMAYIN

Bölgede yemek arayan Aram kod adlı Mustafa Tolucan’ın yakalanmasıyla grup lideri Rahman Sümer yanındaki iki kişiyle birlikte kayıplara karıştı. Rojhat Ankara kod adlı Rahman Sümer’in 2011 yılında dönemin başbakanı, şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu’daki konvoyuna saldıran grupta yer aldığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap