SON DAKİKA



Haber > Giresun > Piraziz'e adanmış bir hayat!

Piraziz'e adanmış bir hayat!

26 Ekim 2017 Perşembe - 09:14




Giresun’un Piraziz ilçesi için gecesini gündüzüne katan AK Parti İlçe Başkanı Hayri Özdemir, göreve geldiği günden itibaren başarı çıtasını her zaman





AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Hayri Özdemir, kapılarını Karadeniz gazetesine açarak Giresun Temsilcimiz Erkan Başkıran’a açıklamalarda bulundu. İşte Özdemir’in açıklamaları: “Öncelikle bize böyle güzel bir sayfa ayırdığınız için gazetenizin imtiyaz sahibi ve tüm personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Burada görev aldığımız günden bu yana yapmış olduğumuz çalışmaları ve eksikleri sizler sayesinde halkımızla paylaşma şansı yakalayacağız.

KARLA MÜCADELE SORUNSUZ

İlçemize yatırımlar noktasında gelişen talepler doğrultusunda DSİ tarafından Piraziz Deresi ve Çayirağazi Deresi tamamlandı. 2016 yılında, Piraziz Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 3249 metre sıcak asfalt KÖYDES’ten, 2889 metre sıcak asfalt da Özel İdaresi tarafından olmak üzere toplam 6138 metre sıcak asfalt ve devlet vatandaş işbirliği ile de toplam 12680 metre beton yol yapıldı. 2016 -2017 yılında toplam 45695 metre yol çakıllandı, 160 metre duvar yapıldı. 940 metre su kanalı açılmış, 550 metre yeni yol vuruldu. 2230 metre kırma kanal açıldı. 22 köyümüzün çöpleri düzenli olarak temizlenmektedir. Kışın karla mücadelemiz de sorunsuz yapılmaktadır.

DESTEK BEKLİYORUZ

Görev aldığımız günden itibaren halkımızın dertlerine derman olmaya ve sorunları çözmeye çalışıyoruz. Daima halkımızın içinde bulunuyor, bulunmaya da devam ediyoruz. Partimiz kongre sürecine girmiş bulunmakta. Bu bayrağı ve partimizi, 2019 ve 2023 hedeflerine taşıyacak kadroları oluşturma çalışmaları içerisindeyiz. Bu vesileyle herkesi, 10 Kasım 2017 tarihinde yapılacak olan 6. Olağan Piraziz İlçe Kongremize katkı sağlamaya ve aramızda görmeye davet ediyorum.”


GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI!

“Ordu-Giresun Havalimanı bölgemizin gücüne güç kattı. Havalimanı, AK Parti iktidarının iki ilimizin yanı sıra ilçemize kazandırdığı en büyük hediyelerden birisidir. Varlığı ile özellikle ekonomik alanlarda hareketlilik getirdi. İlçemize olan ilgiyi artırarak burayı cazibe merkezi haline getirdi.  Hemen yanımıza Bulancak’ta kurulacak olan 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin hayata geçmesiyle Piraziz özelinde ve tüm bölgede büyük atılıma ve istihdama da önemli katkı sağlanacaktır.”

TEŞEKKÜR ETTİ

“Havalimanında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım ve Giresun Milletvekilimiz Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’ye, milletvekillerimiz Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e, Ordu ve Giresun’un yeni ve eski valilerine, il ve ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe encümenlerimize, havalimanında çalışan firma yetkilerine ve tüm personele teşekkür ediyorum.”

ACİL ÖNLEM ALINMALI


“Piraziz Belediyesi’nin çalışması ortada. Piraziz ve Pirazizli hiç mi hiç hak etmediği bir durumla karşı karşıya. Adeta halk güneş duasına çıkar oldu. Havalar  yağışlı olduğunda  çeşmelerden adeta çamur akıyor. Bu durum  insanımızın özellikle sağlığını tehdit eder durumda. Buna bir an önce çözüm  bulunmalı. Burada acil önlem alınmalı.”

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

“Geçmiş yerel seçimleri bir iş kazası olarak görüyorum. Bu sonucun nedenlerini, neler yapmamız gerektiğini, eksik ve yanlışlarımızı bilerek 2019 seçimlerine hazırlanıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren başarı çıtamızı hep yüksek tuttuk. Genel seçimler, referandum ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları bunun göstergesi. Her zaman önceki seçimlerden daha yüksek bir oranla halkımız partimize teveccüh gösterdi. Bizler de hemşehrilerimizin bize ve partimize olan güvenlerini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.” 

FİKİR ALIŞVERİŞİ

“Yaşlı ve hastalarımızla da her zaman birlikteyiz. Piraziz’de gece gündüz demeden tüm yaşlı ve hastalarımızla da birlikte oluyoruz. Onların yanında bulunarak dertlerine derman olma mücadelesi içerisindeyiz. Her şey Pirazizli vatandaşlarımız için. Gençler bizim her şeyimiz. Genç kuşaklarımızla da zaman zaman çeşitli toplantı, düğün, sünnet ve benzeri toplantılarda bir araya geliyor, onlarla da çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuyoruz.”


YAYLALARIMIZ GEZMEYE DEĞER

“Giresun’un tüm yaylaları birbirinden hem güzel hem de harika, yeşili ve mavisi ile doğa harikası. Havalimanı açıldıktan sonra bölgemize ilgi daha da arttı. Giresun yaylaları gezip görülmeye değer.”

DESTEK VERİLMELİ

“Yaylalarla ilgili yapılan düzenleme CHP tarafından Anayasa Mahkemesinde iptal ettirildi. Bu bağlamda iktidarımızın çıkartacağı yeni düzenlemeye destek verilmesi gerekiyor. Karadeniz insanı olarak yaylalarımız bizlerin olmazsa olması.”

BAŞARILAR DİLEDİ


“Giresunspor’a şampiyonluk yakışır. Yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğu Allah’ın izniyle bu yıl Giresun’a getireceğiz. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde olup Giresunspor’umuzu layık olduğu Süper Lig'de mücadele ettirmeliyiz. Giresunspor’a başarılar diliyorum.” EN GÜÇLÜ TAKIM “Pirazizspor bizim vazgeçilmezimiz. Süper Amatör Lig’de mücadele eden Pirazizspor’umuz da her zamanki gibi bulunduğu ligde her sezon başarılı çalışmaları ile birlikte ligin en güçlü takımıdır. Bu sezon da ligde Pirazizspor efsanesi esecektir.”

DEĞERLİ KARDEŞİM

“Giresun İl Başkanımız, değerli kardeşimiz Hasan Ali Tütüncü’nün ölümünün ardından il başkanlığına atanan kardeşimiz Aytekin Şenlikoğlu’na başarılar diliyorum. Bunun yanı sıra Giresun’un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirilen ve atanan yeni başkanlarımıza da başarılar diliyorum.”

Erkan Başkıran

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap