SON DAKİKA



Haber > Giresun > Kerim Aksu; 'Giresun'u kazanacağız!'

Kerim Aksu; 'Giresun'u kazanacağız!'

08 Şubat 2019 Cuma - 14:07




Belediye Başkanı Kerim Aksu'dan iddialı çıkış





Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ittifakının Keşap ilçesindeki ortak adayı Murat Bıçakçı’nın aday tanıtım toplantısına katıldı. Başkan Aksu, burada yaptığı konuşmada iddialı açıklamalar yaparak, Giresun’a CHP’nin damga vuracağını söyledi. Aksu, “Giresun’u kazanacağız, Keşap’ı, diğer ilçelerimizi kazanacağız, Türkiye’yi kazanacağız. Herkesi kucaklayacağız. Cumhuriyeti bizlere bırakanlara borcumuz var” dedi. İşte Aksu’nun o açıklamaları:

KEŞAP BANA SAHİP ÇIKTI

Keşap benim en çok geldiğim ilçelerden biri ve bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Keşap hep bana sahip çıktı. Burada Murat Bıçakçı’nın kazanacağını görüyorum. Ben de sizlere söz veriyorum, Murat Başkanın arkasında duracağım, Keşap Giresun’un bir mahallesi gibi olacak. 10 yıldır belediye başkanıyım, Keşaplıların büyük desteğini gördüm. Bir kez daha tüm Keşaplılara şükranlarımı sunuyorum, beni Giresun’da hiç yalnız bırakmadınız.

İNSANLARIN ALIM GÜCÜ DÜŞTÜ

Bir gün değil, her zaman halkımızla yürüdüm, yürümeye devam ediyorum. Sizin Giresun sevginiz bana güç veriyor. Beraber daha yapacak çok işimiz var. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz esnaflarımızı olumsuz etkilemekte. Bugün pazarlarda, marketlerde satılan ürünlerin değerlerine bir bakın geçen yıla oranla iki katı zamlandı. İnsanlarımızın alım gücü düştü. Halkımız fakirleşti, kısacası alım gücü yarı yarıya düştü. Bu durum her kesimi olumsuz etkiliyor.


FATURALARA ZAM YAPMADIK

2 yıldır su faturalarına zam yapmadık. Ancak Bakanlar Kurulu’nun aldığı bir kararla evsel atık adı altında alınan vergi su faturalarına yansıtılıyor. Ben her zaman vatandaşımızı ve esnafımızı düşündüm, inanın benim elimde olsa bu evsel atık parasını da bu vatandaşın sırtına yüklemem. Bu yıl ekonomik kriz nedeniyle tarifeleri artırmadık. Belediye olarak her fırsatı vatandaşımızın lehine kullanmaya çalışıyoruz.

HİÇBİR ENDİŞENİZ OLMASIN

Şimdi sıra bana geldi. Giresun’da seçimi alacağız, hiç merak etmeyin, hem de fark atacağız. Ondan sonra bana bir görev daha düşecek, Keşap bana nasıl destek olduysa ben de Keşap’a destek olacağım. Giresun’un bir mahallesi gibi Keşap’ın arkasında duracağım. Göreceksiniz ki Keşap’ta neler yapılıyor. Daha önce bundan daha kötüsünü görmedik. Evlerde yangın var, mutfakta yangın var. İşsizlik had safhada, ülkemiz çok kötü yönetiliyor. 

ADAYIMIZ SİZLERE EMANET


Üretim bitmiş, her şey ithal, insanlar borç harç içerisinde boğuşuyor. Bu ülke bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor. Bir yola çıkıyoruz, 53 günümüz kaldı. 53 gün sonra ilk önce yerel seçimleri alacağız. Giresun’u ve bütün ilçeleri de alacağız. İktidar artık halkımıza umut vermiyor. Gerçek vatanseverlerle ve halkımızla ittifak yapacağız. İttifak tabanda olur. Burada örnek bir ittifak var. Bunun adı halkın ittifakı. Keşap Belediye Başkan adayımızı sizlere emanet ediyorum.

HERKES İŞSİZLİKTEN YAKINIYOR

Sokak üzerinde bulunan bütün esnafa uğradım, hepsi de işsizlikten yakınıyor. Umarım bu süreçler geride kalır, artık esnafımızın yüzü güler. Giresun’da elimizin değmediği, çalışma yapmadığımız hiçbir sokağımız yoktur. Çalışan arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini Giresun’umuz için yapıyorlar. Suat Akgün Sokak’ta daha önce çalışmalarımız oldu, ancak bundan sonraki süreçte bu sokağı tek yönlü yapıp kaldırımları genişleteceğiz. Sokağın tamamını ağaçlandırıp ışıklandıracağız. Böylelikle hem esnafımız hem de vatandaşlarımız açısından sokağın önemi artacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap