SON DAKİKA



Haber > Giresun > Karıştığı kavgadan saatler sonra hayatını kaybetti

Karıştığı kavgadan saatler sonra hayatını kaybetti

02 Temmuz 2021 Cuma - 16:27




Giresun'da kalp rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye giden şahıs hayatını kaybetti. Şahsın hayatını kaybetmeden saatler önce bir kavgaya karıştığı belirlendi.





Giresun’da kalp ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 23 yaşındaki bir genç gece saatlerinde hayatını kaybetti. Şahsın ölmeden saatler önce bir kavgaya karıştığı ortaya çıktı.

Giresun’da dün akşam saatlerinde ‘kalbimde ağrı var’ diyerek hastaneye giden 23 yaşındaki Zeki Can B., durumunun ağırlaşması üzerine yaşam destek ünitesine bağlandı.

Daha sonra bilinci kapanan 23 yaşındaki Zeki Can B. saat 23.45 sıralarında hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Zeki Can B.’nin dün saat 13.00 sıralarında Giresun Kalesi'nde bir kavgaya karıştığı ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kalabalık bir grubun kavga ettiği ve çöp kovasını birbirlerine fırlattıkları görüldü.


Şüpheli olarak ifadesi alınan Zeki Can B.’nin kavgaya karıştığı saatlerdeki doktor raporuna göre 1,52 promil alkollü olduğu bildirildi. 

Giresun Kalesinde mısır satan Zeki Can B.’nin ölümünde sahte içki şüphesi üzerinde de duruluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap