SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun'daki kadın cinayetinin zanlısının korkunç geçmişi!

Giresun'daki kadın cinayetinin zanlısının korkunç geçmişi!

15 Ocak 2024 Pazartesi - 16:13




Giresun’da önceki gün yaşanan kadın cinayetinin zanlısı İsmail Yılmaz tutuklanarak cezaevine gönderildi.





Giresun şehir merkezinde yaşanan bir kadın cinayeti olayı, yürekleri bir kez daha dağladı.

Şengül Yeşilkaya (52), önceki gece yarısı, bir türkü evinde yaşanan korkunç bir olayla hayatını kaybetti.

İ.Y (56) isimli şahıs, bilgisayar kablosu kullanarak Yeşilkaya'yı boğduktan sonra kaçışını Keşap ilçesine bağlı Töngel Köyü'ne sürdürdü. Ancak Cinayet Büro ekiplerinin titiz çalışması sonucu zanlı, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Gerçekleştirilen adli işlemlerin ardından, İ.Y bu sabah erken saatlerde mahkemeye sevk edildi. "Kadına Karşı Kasten Öldürme" suçundan mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, Espiye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Cinayetin ardında yatan sebeplerin kıskançlık ve maddi çıkar çatışması olduğu belirtildi.


İ.Y' nın, 22 yıl önce eski eşini öldürmekten hüküm giydiği ve 21 yılını cezaevinde geçirdikten sonra yaklaşık bir yıl önce serbest bırakıldığı öğrenildi.

Emniyette verdiği ifadede, Yeşilkaya ile aralarında bir süre gönül ilişkisi olduğunu ve bu ilişkinin Yeşilkaya tarafından sonlandırılmasının ardından aralarında kıskançlık kavgaları yaşandığını itiraf etti.

Ayrıca, Yeşilkaya'nın işlettiği türkü evinde maddi hak iddiası nedeniyle de son dönemde tartışmalar yaşandığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap