SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun'da ters yönde giden kamyonet faciaya neden oldu

Giresun'da ters yönde giden kamyonet faciaya neden oldu

29 Mayıs 2021 Cumartesi - 18:36




Giresun'da tünelde ters yönde ilerleyen kamyonet karşıdan gelen araca çarptı. Kamyonetin neden olduğu kazada 2 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.





Giresun’un Tirebolu ilçesinde tünel içinde ters yönde ilerleyen kamyonetin karşı yönden gelen araçla çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı. Kaza saat 15.00 sıralarında Tirebolu ilçesinde Kilise Burnu Tünelinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.B. kontrolündeki 25 TC 836 plakalı Dodge Fargo marka kamyonet, ters yönde tünelde ilerlerken karşı yönden gelen S.A. kontrolündeki 28 AAJ 718 plakalı Fiat Fiorino marka araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada Fiat marka araçta bulunan sürücü S.A. ile yolcu olarak bulunan F.B. olay yerinde hayatını kaybetti.

Kamyonetin sürücüsü N.B. ile aynı araçta bulunan A.B. ise yaralandı. Ağır yaralanan A.B., Tirebolu Devlet Hastanesindeki kontrollerinin ardından Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Terk istikamette tünele giren kamyonetin neden olduğu kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap