SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun'da Çocuklar oyun parkına kavuştu

Giresun'da Çocuklar oyun parkına kavuştu

08 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:24




Giresun Belediyesi çocuk oyun alanı bulunmayan Çaldağ Köyü’ne çocuk oyun parkı yaptırdı.





Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun geçtiğimiz günlerde Batlama Vadisi üzerinde yapmış olduğu ziyaret esnasında Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığı’na da uğramış burada bulunan güvenlik güçleri personelleri ile sohbet edip hatırlarını sormuştu.
Yapılan ziyaret esnasında bölgede herhangi bir çocuk oyun parkının olmaması ve burada bulunan çocukların yollarda oynadığının söylenmesi üzerine Başkan Aksu’da çocukların ihtiyaçlarını gidereceği çocuk oyun grupları kurulması sözünü vermiş ve karakol komutanlığı bahçesinde bulunan uygun alana yapılmasına karar verilmişti. 

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığı bahçesine çocuk oyun parkı imalatı gerçekleştirdi. Alanın çevre düzenleme çalışmaları da yapıldı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun talimatı ile başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlandı. Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığı yetkilileri ve bölge sakinleri yapılan bu anlamlı çalışmadan dolayı Başkan Aksu’ya ve çalışmalar da emeği geçenlere teşekkür ederken, yeni oyun parklarına kavuşan çocukların mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap