SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun KYK yurdunda asansör düştü

Giresun KYK yurdunda asansör düştü

16 Ocak 2024 Salı - 06:09




Giresun’da KYK’ye bağlı Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda 1 aydır bakımda olan ve dün faaliyete giren asansör boşluğa düştü. KYK İl Müdürünün "Video çekenin kafasını kırarım" dediği iddia edildi.





Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında asansörler tehlike saçmaya devam ediyor. Son olarak gece yarısı Giresun Merkez'de KYK’ye bağlı Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu B Blok’taki asansör boşluğa düştü. İddiaya göre öğrenciler 7. kattaki asansörü 4. kata çağırdı. Ancak durmayıp zemine düşen asansörün içinde şans eseri kimsenin olmadığı anlaşıldı.

Yurtta kalan öğrenciler “Ölmeye değil, okumaya geldik” ve “Kaza değil, ihmal” sloganlarıyla olayı protesto ederken KYK İl Müdürünün yurda giderek “Video çekenin kafasını kırarım” diyerek öğrencileri tehdit ettiği iddia edildi. Sol Haber'in haberine göre bir öğrenci olayın ardından yurtta yaşananları şöyle anlattı: “Asansör düşünce aşağıya indik. Tüm öğrenciler ‘Ölmek istemiyoruz’ diye sloganlar attık. Sonra yönetimden birileri geldi. Bizi tehdit etti. ‘Video çekenin kafasını kırarım’ diyen oldu.

Sonra da yaptıkları şey tepki çekince ‘Sonuçta kimsenin başına bir şey gelmedi, ölüm kalım meselesi değil’ dediler.” Öğrencilerin bulunduğu WhatsApp gruplarına da konuyu sosyal medyaya taşıdıkları takdirde haklarında soruşturma açılacağına dair mesajlar gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap