SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun’da MHP’liler Tüm İlçelere Talip

Giresun’da MHP’liler Tüm İlçelere Talip

31 Ocak 2024 Çarşamba - 10:57




MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, Giresun merkez belediyesinde cumhur ittifakının adayını destekleyecekleri açıklarken, tüm ilçe ve belediyelere talibiz dedi.





MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, Giresun merkez belediyesinde cumhur ittifakının adayını destekleyecekleri açıklarken, tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarına ise talip olduklarını kaydetti.

Giresun’da resmi yayın yapan gazete temsilcileri MHP il başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle yaklaşan seçimlerle ilgili istişarelerde bulunulurken, Karaosmanoğlu merkezde cumhur ittifakı adayının yeniden seçilebilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

Giresun’un 15 ilçesi ve 6 beldesinde aday çıkarttıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu tüm ilçe belediyelerine ve belde başkanlıklarına talip olduklarının altını çizdi.

Sahada çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Karaosmanoğlu, ilçe ve beldelerde yapılacak çalışmalar neticesinde ittifak kapılarının açılabileceğini de belirtti.

Huzur ve sükunet içerisinde bir seçim dilediklerini ifade eden Karaosmanoğlu, “Parolamız, karalamadan kötülemeden, kırmadan dökmeden incitmeden bir yarış içerisinde olmaktır.

Biz kendimizi anlatacağız, Türkiye’nin meselelerini anlatacağız vatandaşımız da teveccüh gösterirse gayretle işimizi yapacağız” dedi.

Gerçekleşen ziyarete Güncel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ercan Tarı, Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Cici, İleri Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Erdoğan, Yeni Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Öztürk, Öncü Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Safa Ertürk katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap