SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun’da köprü yapımı binaya zarar verdi… Vatandaşlar isyan etti…

Giresun’da köprü yapımı binaya zarar verdi… Vatandaşlar isyan etti…

15 Ekim 2023 Pazar - 13:12




Bulancak’ta DSİ tarafından yapımı üstlenen Gıcıklı Köprüsü’nün yenileme çalışmaları esnasında yan tarafındaki binada çatlaklar oluştu. Binayı boşaltan vatandaşlar “Bunun sorumlusu kim” diye sordu





KOLONLAR ÇATLADI

Giresun’un Bulancak İlçesi’nde, DSİ tarafından yapımı üstlenilen ve taşeron bir firmaya yaptırılan Gıcıklı Köprüsü’nün yenileme çalışmaları sırasında; kolonlarında çatlaklar oluştuğu iddia edilen bina, boşaltılarak mühürlendi. Bina sahibi Cahit Gündoğdu, mağdur olduklarını dile getirdi.

MÜHÜRLENDİ

Gündoğdu, “Binanın kolonlarında çatlaklar ve çökme meydana geldi. Yetkili mercilere haber vermemiz üzerine belediye ekipleri gelerek binada yaşayan vatandaşları tahliye ederek, apartmanımızı mühürledi. Kimi muhatap alıp konuşacağımızı bilmiyoruz” dedi.

KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR

Ortada muhatap bulamadıklarından dert yanan Catit Gündoğdu “Sorumlu ve yetkili arıyoruz. DSİ bu olaya sahip çıkmıyor, taşeron firma sahip çıkmıyor, peki o zaman bu durumun sorumlusu kim, biz miyiz” diyerek, tepkisini dile getirdi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap