SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun bronz’u kaptı

Giresun bronz’u kaptı

03 Ağustos 2023 Perşembe - 13:39




Marmara Cup Karate Turnuvası’nda boy gösteren Giresunlu sporcular Erva Tuana Aydın, Şevval Cemre Yavuz, Meryem Betül Uzunoğlu takım halinde üçüncü olarak bronz madalya sevinci yaşadı





28-30 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Salonunda gerçekleşen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası sona erdi.  Uzun yıllardan sonra hem Dünya Karate Federasyonu'nun hem de Türkiye Karate Federasyonu'nun ajandasına giren bu prestijli organizasyona, 13 farklı ülkeden yüzlerce sporcu derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele verdi.

GİRESUN’u temsilen turnuvaya katılan  Tirebolu GSB Spor Okulları Karate takım halinde üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yayınlanan tebrik mesajında;  Derece elde eden sporcularımız Erva Tuana Aydın, Şevval Cemre Yavuz, Meryem Betül Uzunoğlu ile Antrenörleri Ercan Kara' yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap