SON DAKİKA



Haber > Giresun > Giresun Adası’na validen tur teknesi sözü!

Giresun Adası’na validen tur teknesi sözü!

31 Ocak 2024 Çarşamba - 11:11




Giresun Adası’nda Turizmi canlandırmak amacıyla validen tur teknesi sözü!





Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Adası’nın turizm açısından çok önemli olduğunu belirterek, zaman içerisinde 20-25 kişilik bir tur teknesi temin edilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Vali Serdengeçti, Giresun Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

GİRESUN BÖLGEDE İHRACATTA İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

2023 yılında Giresun'dan 639 milyon dolarlık ihracat yapıldığını hatırlatan Serdengeçti, Giresun'un ihracat rakamı konusunda Trabzon'dan sonra ikinci sırada yer aldığını ve bu gelişmenin de Giresun için gurur verici olduğuna vurgu yaptı.

YAYLALARA YATIRIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILACAK

Serdengeçti,  yayla turizminin önemine de işaret ederek, 2024 yılında yaylalara yatırımlar yapılması konusunda seferberlik ilan edeceklerini ve müteşebbislerle de konaklama tesisleri kurulması noktasında teşvik edici çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

GİRESUN ADASI İÇİN TUR TEKNESİ ALINACAK

Vali Serdengeçti, Giresun Adası’nın turizm açısından çok önemli olduğunu da belirterek, zaman içerisinde 20-25 kişilik bir tur teknesi temin edilmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Giresunoncu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap