SON DAKİKA



Haber > Giresun > Fındık fiyatı bu ay açıklanıyor

Fındık fiyatı bu ay açıklanıyor

Karadeniz Özel

11 Temmuz 2019 Perşembe - 11:25




Bölgede fındık üreticisinin merakla beklediği müjdeyi, AK Parti Giresun Milletvekili Aydın verdi. Aydın, “Dün Cumhurbaşkanımızla görüştük. Bu ay içerisinde fındık fiyatı açıklanacak” dedi.





Karadeniz Gazete / Furkan YİĞİT // Trabzon, Giresun ve Ordu’da Ağustos’ta başlayacak olan fındık hasadı öncesi üreticilere müjdeli haber geldi. AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la dün ‘fındık fiyatıyla’ ilgili görüşme yaptıklarını ifade ederek, “Üreticimizin yüzünü güldüreceğiz. Bu konu da Ankara’da milletvekili arkadaşlarımızla birlikte girişimde bulunduk” dedi.

MAĞDURİYET YAŞANMAYACAK

Üreticinin, ‘Fındık fiyatı sezon öncesi açıklanmalı, 20 TL’yi aşağı düşmemeli’ çağrısı hatırlatılan Milletvekili Aydın, “Üreticimizin isteğini Cumhurbaşkanımıza ilettik. Kendisi Temmuz’da yani bu ay fiyatın açıklanacağını ve Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü söyledi. Fiyat konusunda net bir durum söz konusu yok fakat, bu yıl mağduriyet yaşanmayacak” diye konuştu.

GÜZEL GELİŞMELER YAŞANACAK

Sözlerine şöyle devam eden Aydın, “Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ile birlikte yaptığımız görüşme sonucunda fındıkta önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler yaşanacağını söyleyebilirim. Ne piyasa etkilenecek, nede fındık üreticimiz mağduriyet yaşayacak. Bu konuda hükümetimiz kararlı adımlar atmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı. Öte yandan geçtiğimiz yıl hasat sonrası açıklanan fındık fiyatı üreticiyi mağdur etmişti.

 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap