SON DAKİKA



Haber > Giresun > Değişim yerelden başlayacak

Değişim yerelden başlayacak

14 Kasım 2017 Salı - 07:16




CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir, gerçekleştirilecek kongrenin yönetim değişikliği değil, tüm Bulancak'ın değişim kongresi olacağını söyleyerek





CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir, bugün saat 10.00'da Yeni Hükümet Konağı karşısındaki Doğa Piknik'te gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe kongresine bütün partilileri, delegeleri ve vatandaşları davet etti. Başkan Özdemir, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran'a yaptığı açıklamada, yapılacak olan kongrenin yönetim değişikliği değil, tüm Bulancak'ın değişim kongresi olduğunu söyledi.

TEK UMUT CHP

Türkiye'de Cumhuriyetin kazanımlarının, Bulancak'ta halkın kazanımlarının heba edildiğini kaydeden Başkan Özdemir, “Değişim yerelden başlayarak, genelde gerçekleşecektir. Ülkemizde esnafın, işçinin, köylünün, çiftçinin, öğrencilerimizin ve sade vatandaşlarımızın umudu ve tek geleceği bu ülkenin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Gelin hep beraber aydınlığımıza ve geleceğimize ışık tutacak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongremizi bir şölene çevirerek geleceğimizin gerçek yüzünü tüm halkımıza gösterelim” dedi.

SIKILMADIK EL BIRAKMADIK

Üç buçuk senedir CHP Bulancak İlçe Başkanlığını parti örgütünün kendisine verdiği destekle yaptığını belirten Başkan Özdemir, şunları kaydetti: “Bu zaman içerisinde Bulancak'ta girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadık. Tüm örgütümüzle bundan bir buçuk yıl önce yapılan olağanüstü kongremizde partililerime verdiğim sözü hemen üç ay içerisinde yerine getirdim. Partimize tüm partililerimizin desteği ile bina kazandırdık. Bu bina tüm partililerime, tüm Bulancaklılara hayırlı uğurlu olsun. Üye yapımızı yeniden düzenleyerek Türkiye mobil aidat ödeyen örgütler arasında Bulancak örgütü ilk beşin içine girdi. Geldiğimizde bin 300 olan üyemiz bin 800'lere yükseldi. Üç buçuk sene içerisinde iki tane genel seçim, bir tane referandum geçirdik.”


BAŞARILAR DiLiYORUM

Başkan Özdemir, “Bulancakspor acı çektiriyor. Yıllardır  ilçemizin  gurur duyduğu Bulancakspor artık  zor günler geçiriyor. Birçok il ve ilçe takımı 3. Lig’de olduğu zaman Bulancakspor 2. Lig’de başarıdan başarıya koşuyordu. Ama gelinen nokta ortada. Bu takım burada mı  olmalıydı? Takımımızın durumu bize vidan azabı çektiriyor. Bulancakspor mevcut yönetimin yapacağı bir şey yok. Bu takımı bu duruma getirenler utansın! Giresunspor’a da başarılar diliyorum. Bu yıl inşallah başarılı bir şekilde şampiyon olur. Tüm amatör küme takımlarımızın da yanındayız. Onların varlığı bize mutluluk ve gurur veriyor” ifadelerini kullandı.

HESAP SANDIKTA SORULUR

Başkan Özdemir son olarak, “Türkiye’nin durumu ortada. Alınan kararlar da ortada. Biz tüm ekibimizle birlikte çalışacağız ve birlik-bütünlük içinde yeni ve güçlü ekiplerimizle göreve talibiz. Aynı zamanda yaylalarımızda durum ortada. Kararlar günlük değişiyor. Artık her geçen gün değişen kararlar yüzünden vatandaşlarımızın eli kolu bağlı. Bu durum karşısında ise vatandaşlarımız çaresizlik içinde bekleyişteler. Artık bunlara bir son verme zamanı gelmiş ve geçmiştir. Bunun hesabını da sandıkta sormalıyız” açıklamasında bulundu.

ALINAN KARARLAR ANLIK DEĞİŞİYOR!


Özdemir, eğitim politikaları üzerine de konuşarak, “Milli Eğitim Bakanlığı ne dediğini bilmiyor. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. Artık öğrenciler ve biz aileler de ne yapacağımızı bilmiyoruz. Akşam alınan kararlar ertesi gün değişiyor” dedi.

ÇOK BÜYÜK YANLIŞ

Başkan Özdemir, “Bilim Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı’nın açıkladığı araba filmi konusunda ortada çok büyük bir yanlış yapıldı. Bir gün öyle, bir gün böyle açıklamalarla vatandaşlarımızı ve bizleri zora sokuyorlar. Bunlara da dur demeliyiz. Bu arada, Giresun Milletvekilimiz Bülent Bektaşoğlu’na da çok geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

 

OYLARIMIZI ARTTIRIYORUZ


Özdemir ayrıca, “Örgütümle beraber her seçimde oylarımızı artırarak Türkiye ortalamasının üzerinde tuttuk. Bunda Bulancak örgütünün ve Bulancak halkının çok büyük desteğini gördüm. Bugün yapılacak olan kongremiz bir parti içinde bir yönetim değişikliği değil Bulancak'ta yerelde başlayacak değişimin kongresidir. Değişim yerelden başlayıp Türkiye'de CHP'nin iktidarı ile taçlandırmak için yapılan bir kongredir” ifadelerini kullandı.

SIK SIK GÖRÜŞÜYORUZ

Özdemir, “Gençlerimiz ile de sık sık görüşüyoruz. Onlarla da görüşmeler sonunda isteklerini dinliyoruz ve gerekli notlarımızı alıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde gençlerimiz ile de birlik beraberlik içinde olup güzel çalışmalar için birlikte gerekeni yapacağız. Artık sorunsuz bir Türkiye, sorunsuz bir Bulancak için tüm teşkilatlarımız ile birlikte güzel günler, güzel hizmetler için geçe gündüz demeden hizmete talibiz” dedi.

VATANDAŞ ÇOK DERTLİ

Özdemir şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız çok dertli. Onların derdine derman olmak gerek. Boş vaatlerle bu işler yürümüyor. Artık yapılan yanlışlıklar ortada. Benim buradan tek tek söylememe gerek yok. Herkes çok iyi biliyor.” 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap