SON DAKİKA



Haber > Giresun > Çamur at izi kalsın!

Çamur at izi kalsın!

12 Ocak 2018 Cuma - 13:03




CHP’den yapılan eleştirilere cevap veren Ak Parti İl Başkanı Şenlikoğlu, “Bizdeki tulumba yerinde duruyor, asıl size emanet edilen tulumba nerde ona b





Ak Parti Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu, “CHP İl Başkanı ve CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri’nin geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısı ile AK Parti’nin İl Genel Meclisi üzerinden İl Özel İdarenin tüm varlıklarını satışa çıkardığı, kaynakların kötüye kullanıldığı, İl Özel İdaresi’ne ait hizmet binalarının ve Özel İdarenin ekonomik durumu ile alakalı yapmış oldukları açıklamaları ve beyanları bizleri son derece hayrete düşürmüştür” dedi.

Şenlikoğlu, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye çalışan, siyasi çıkar ve art niyet gözettiğimiz bu beyanların maksadını aştığını, ancak bu tutum ve davranışların CHP zihniyetinin tezahürü olduğunu bilerek ‘Çamur at, tutmazsa izi kalsın’ alışkanlıklarını maalesef aziz milletimiz de artık ezberlemiştir” diye konuştu.

Şenlikoğlu, “Her şeyden önce şu bilinmedir ki, yılda çeyrek milyar TL harcama yapan Devletin bir kurumu, yatırım ve devam eden projeler nedeniyle borçlanması zaten gayet doğaldı.

Siyasetin başarısı yaptığınız hizmetlerle ölçülür, halkımızın belediyeye verdiği desteğin sonucu olarak, iki dönemdir, il belediyesi çapında hangi büyük projeyi gerçekleştirdiklerini halkımızla paylaşmak zorundalar. Zira biz her gün bu şehirde yaşayan inşalar olarak halen böyle bir çalışmaya denk gelmedik. CHP’nin bu konuya açıklık getirmesi gerekir. Bizdeki tulumba yerinde duruyor, asıl size emanet edilen tulumba nerde ona bir bakalım” ifadelerini kullandı.

Mesut Erdoğan


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap