SON DAKİKA



Haber > Giresun > Baraj kapakları açılınca dere taştı! Valilikten açıklama geldi

Baraj kapakları açılınca dere taştı! Valilikten açıklama geldi

14 Temmuz 2021 Çarşamba - 10:38




Giresun Valiliği, Yağlıdere ilçesinde meydana gelen taşkın sonrası açıklama yaptı. Valilik yaptığı açıklamada, yaşanan sel mağduriyetinde can ve mal kaybının yaşanmadığını bildirdi.





Giresun'un Yağlıdere ilçesinde derenin taşması sonucu düğün merasiminde mahsur kalan 100 vatandaşın kurtarıldığı can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Giresun İli Yağlıdere ilçesinde Yağlıdere deresi üzerindeki menfezde meydana gelen taşkından dolayı yol araç ve yaya trafiği geçişine kapanmış, düğünde bulunan 100 vatandaşımız mahsur kalmıştı. Yağlıdere İlçesi Ahallı Mahallesinde daha önce yıkılan köprü yerine yapılan menfez ve servis yolunun dere taşkını sebebiyle kullanılamaz hale gelmesinden dolayı halı sahada yapılan nişan töreninde bulunan yaklaşık 100 vatandaşımızın mahsur kalmıştı. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Nişan törenin olduğu halı sahadan karayolundan uygun geçiş güzergahı kullanılarak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde, gerekli emniyet tedbirleri alınarak tahliyesi yapılmış. Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır” denildi.

Valilikten sel açıklaması: Can ve mal kaybı yok

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap