SON DAKİKA



Haber > Giresun > ATATÜRK’Ü ÇOK İYİ ANLAMALIYIZ

ATATÜRK’Ü ÇOK İYİ ANLAMALIYIZ

30 Nisan 2018 Pazartesi - 13:10




Belediye Başkanı Kerim Aksu Kayadibi Mahallesi programı sırasında Kayadibi Ortaokulu’nu ziyaret edip, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti, ‘Atatür





ERKAN BAŞKIRAN

GİRESUN – Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Kayadibi Mahallesi programı sırasında Kayadibi Ortaokulu’nu ziyaret edip, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdürü Kenan Bayburt, Muhtar Zafer Işık ve öğrenciler tarafın karşılanan Belediye Başkanı Kerim Aksu, çocukların donanımlı yetişmesi, dünya vatandaşı olması her yöneticinin ilk önceliği olduğunu söyledi. Okul öğretmeni ve öğrencilerin Atatürk Portresi boyama çalışmasını izleyen Aksu, eline fırçayı alıp çalışmaya katkı yaptı.

ANLATMAK GEREK

Başkan Kerim Aksu, Atatürk’ü çok iyi anlayıp, çok iyi anlatmak gerektiğini belirterek, “Dünya da koltuğunu bir çocuğa bırakan başka bir lider yoktur. Sizlere bayram hediye eden Atatürk, birçok yeniliğin öncüsüdür. Yurtta sulh, cihanda sulh diyerek barış isteyen dahi liderimiz, Avrupa’dan önce Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı vermiştir. Bunun için Atatürk hepimiz için çok önemlidir “ dedi. Başkan Kerim Aksu’nun ziyaret ettiği Kayadibi Ortaokulu öğrencilerine belediye görevlileri tarafından Türk Bayrağı ve boyama kitabı hediye edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap