SON DAKİKA



Haber > Giresun > 3 yıl sonra avlandı!

3 yıl sonra avlandı!

10 Mayıs 2019 Cuma - 14:40




Tunceli'de gerçekleştirilen operasyonda ölü olarak ele geçirilen sözde Doğu Cephe Sorumlusu Celal Kaya, aynı zamanda örgütün Karadeniz Eyalet sorumlusu olarak da biliniyordu





Tunceli merkez kırsalında Kutu Deresi bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda ölü olarak ele geçirilen 2 teröristten biri olan Sözde Doğu Cephe Sorumlusu Doğan kod adlı Celal Kaya'nın 3 yıl önce Giresun kırsalında güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralı olarak kurtularak Tunceli'ye kaçtığı ortaya çıktı. 

Örgütün aynı zamanda Karadeniz Eyalet Sorumlusu olarak da bilinen Doğan kod adlı terörist Celal Kaya, dün Tunceli merkez kırsalı Kutu Deresi bölgesinde Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda ölü olarak ele geçirildi. Terörden Arananlar Listesi'nde 1 milyon 500 bin ödülle Mavi Kategori'de yer alan Sözde Doğu Cephe Sorumlusu Doğan-Serhat kod adlı Celal Kaya'nın 1 Ekim 2016 tarihinde Giresun'un Çanakçı ilçesi Karabörk köyü kırsalında güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada ayağından yaralandığı telsiz konuşmalarına yansımış ve yaralı olarak daha sonra Tunceli’ye kaçtığı öğrenilmişti. Kaya, örgütün aynı zamanda Karadeniz Eyalet sorumlusu olarak da biliniyordu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap