SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Giresun Üniversitesi'nde açılış coşkusu

Giresun Üniversitesi'nde açılış coşkusu

15 Ekim 2012 Pazartesi - 14:32




Giresun Üniversitesi 2012-2013 yeni Eğitim-Öğretim Yılı ve Tıp Fakültesi Binasının açılışı bugün Eski Milli Eğitim Bakanlarından Hasan Celal Güzel’in





Atapark’taki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törenin ardından Tıp Fakaltüse binasının açılışı yapıldı. Açılışa Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, eski Milli Eğitim Bakanlarından Hasan Celal Güzel, Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesini kesen Vali Şahin, ”Bugün son derece mutluyum. Beklenen gün bugün gerçekleşmiştir. İnanıyorum ki burada yetişen öğrenciler nice insanların hayatlarını kurtaracak ve onların dertleriyle hemhal olacaklardır" dedi. Vali Şahin, Hasan Celal Güzel ve beraberindekiler açılışın ardından Tıp Fakültesi Araştırma Laboratuvarı ve derslikleri gezerek Rektör Attar ve öğretim üyelerinden bilgi aldılar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap