SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gider Maçka’ya… Maçka’ya…

Gider Maçka’ya… Maçka’ya…

29 Temmuz 2017 Cumartesi - 09:11








Geçenlerde Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ı ziyaret için basın danışmanı Tolga Karakurum’dan randevu talep ettim. O da sağ olsun bizleri kırmadı, sabah saat 10.00'a randevu verdi. Saat 9.30 gibi belediyede olduk.

Çayımızı kahvemizi içerken bir yandan da Maçka’daki gelişmeleri ve yaşananları Tolga ile detaylı bir şekilde konuştuk. Randevu saati geldiğinde başkanın odasına girdik. Maşallah dedim içimden, oda oldukça kalabalıktı.

Başkanla selamlaştıktan sonra bir kenarda oturduk. Vatandaşla başkan arasındaki diyaloglara şahit olduk. Yardım isteyen, düğün davetiyesi bırakan, oğluna iş isteyen ve daha niceleri ara ara başkanla göz göze gelip tebessüm ediyor, 'siz devam edin başkanım' diyordum.

Enteresan olan, gelen çocuklar bile oyuncak dolabının nerede olduğunu biliyor ve gelip oyuncaklarını oradan alıyorlar. Birçok ziyaretimde bu tablolarla karşılaşmıştım ancak Maçka’daki yoğunluk diğerlerinin yanında oldukça fazla idi.

Başkanın vatandaş sohbeti devam ederken çok yakın arkadaşım Atalay Koçman içeri girdi. Kendisiyle uzun uzadıya sohbet ettik. O ara başkanın talimatıyla içeri kimse alınmadı. Sayın Koçhan’ın vatandaş sohbetleri ve çözüm önerileri oldukça iyi idi.


Ziyarette terörden turizme kadar A'dan Z'ye her şeyi konuştuk. Maçka için hazırlanmış tüm projeleri bire bir başkanla inceleme fırsatımız oldu. Genç bir belediye başkanı olan Sayın Koçhan’ı epey dinledikten sonra Maçka için neler yapacağını bir kez daha görmüş oldum. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkürlerimizi buradan iletiyorum.

Unutmadan, ayrılırken bekleyenleri sayamadım bile. Maçka halkının da ilgisini ve sevgisini kazanmış olan Sayın Koray Koçhan genç, dinamik, zeki ve bir o kadar da girişimci. Maçka için büyük bir kazanım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap