SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gezi başladı

Gezi başladı

11 Ekim 2016 Salı - 09:29




Hopa Bedensel Engelliler Derneği 27 engelli ve ailesinin Çanakkale ve Aydın gezisi başladı





Hopa Bedensel Engelliler Derneği olarak 27 engelli ve ailesinin katıldığı Hopa Tours'un organizasyonuyla gerçekleştirilen Çanakkale ve Aydın gezisi başladı.

Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Can yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir hafta sürecek olan gezimize destek veren başta Hopa Kaymakamımız SayınMehmet Ali Özkan, Hopa Belediye Başkanımız Sayın Nedim Cihan, Kemalpaşa Belediye BaşkanıSayın  Ergül Akçicek, Ticaret Odamız, Ziraat Odamız, Esnaf ve Sanatkarlar Odamız, Şoförler Cemiyeti, Yalçınlar Stell, Elit Devam Gümrükleme, Hopaspor Başkanı Nedim Koyuncu, Taşıyıcılar Kooperatifi, CHP Il Encümenimiz Murat Özcep, Didim belediyesi, Iş adamlarımız İsmet Acar, Necmettin Aydın, Yaşar Cihan, Atilla Altunkaya ve Fikret Özkan’a ayrı ayrı Hopa Bedensel Engelliler Derneği yönetimi olarak engelli kardeşlerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Grubu Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Hopa Müftüsü Selami Aydın, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet İskender ve Hopaspor Başkanı Nedim Koyuncu ve geziye katılanların aileleri yolcu ettiler.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap