SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Genel merkez istemezse festivalden çekiliriz

Genel merkez istemezse festivalden çekiliriz

29 Ağustos 2013 Perşembe - 08:47




Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali’ne Ortadoğu’da yaşanan katliamlar darbe vurdu. AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen festivallerin ipt





Adem YILMAZ Tonya Tereyağı Sanat ve Kültür Festivali’ne Ortadoğu’da yaşanan katliamlar darbe vurdu. Festival tertip komitesi adına Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt çarpıcı bir açıklama yaptı. Tertip komitesi ile birlikte Tonyalılar Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kurt, "Tonya tereyağı, Osmanlı salnamesinde kendine has kokusu, rengi ve tadı ile anılmakta, Trabzon’umuzun markası konumundadır. Biz de bu markayı daha iyi tanıtmak, cilalamak için 2000 yılından beri çeşitli festivallerle tanıtımımızı yapmaktayız. Dışarıdan gelen insanımız ile Tonyalıların birlik kardeşlik içinde bir arada bulunmasını amaç ediniyoruz. İlçeye girdi sağlanmasını istiyoruz. Bu amaçlarla geleneksel hale getirilen 13. Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali 31 Ağustos-01 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak" dedi. Kurt, şöyle devam etti: "Bu yılki festival AK Parti Genel Merkezi’nin Mısır’da meydana gelen sivil katliamlara tepki amaçlı eğlence eksenli festivallerin iptal edilmesini istemesi üzerine önceden sponsor anlaşmaları, sanatçı anlaşmaları yapıldığı için iptal edilmemiştir. İl başkanlığımıza mazeret sunularak revize edilmiştir. Yaşadığımız bu coğrafyada eğlenmenin zorluğu ve bilinciyle tüm Karadenizlileri Tonya’ya davet ediyoruz. Festivali tertipleyen Tonya Belediyesi değil 16 sivil ve resmi kuruluştan oluşan tertip komitesidir. Bazı medya kuruluşlarında çıkan ‘Başkan genel merkezi dinlemedi’ şeklindeki haberler yanlıştır. Tonya Belediyesi komitenin sadece bir üyesidir. Ama genel merkez istemezse biz çekiliriz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap