SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Gençlik meclisi öğrencilerle buluştu

Gençlik meclisi öğrencilerle buluştu

23 Ocak 2015 Cuma - 16:27




Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Gençlik Merkezi karne sevincini öğrencilerle paylaştı.





“Orda Bir Köy Var Uzakta” diyerek Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler 1. yarıyıl sonu karnelerini alacak olan Ilıca İlk ve Ortaokulu’nun yolunu tuttular. İlçe Gençlik Merkezi personeli Gençlik Liderleri Hatice Seri, Nurhan Öztürk ve gönüllü liderler Kevser Karamustafaoğlu ve Nida Ezgi Küçük öğrencilerle Ilıca İlk-Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

Okul müdürü İrfan Dervişoğlu öğrenciler ve kendileri için önemli bir günde bu ziyaretlerinden dolayı İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Ardından karne dağıtımına geçildi. İlkokulda okuyan 70 öğrenciye karneleriyle birlikte Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen ‘Genç Dönüşüm’ projesi çerçevesinde Fatsa Gençlik Merkezi tarafından toplanan kalemlikler dağıtıldı. Karneleriyle birlikte bu hediyeyi gören öğrencilerin mutlulukları görmeye değerdi.

Ardından ilkokul ve ortaokul öğrencileri okul bahçesinde toplandı. Okul Müdürü İrfan Dervişoğlu’nun iyi dilek ve temennileri ardından Gençlik Merkezi’nin organize ettiği gitar eşliğinde müzikli eğlence programıyla öğrenciler karnenin dağıtıldığı ilk dönemin stresini müzik eşliğinde eğlenerek attılar. Okul personeli, aileler ve öğrenciler organizasyon için Gençlik Merkezi’ne teşekkür ettiler.

Gençlik Lideri Hatice Seri ve Nurhan Öztürk yaptıkları açıklamada, “Amacımız nerede, ne zaman, kim olduğuna bakmaksızın gençlerimizin sevinçli ve üzüntülü anlarında yanında olmak ve bunu bilmelerini isteriz. Bizler kurum imkanları ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürümüz Beraat Şahin in girişimleri sonucu sadece merkez değil tüm Fatsalı gençlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bugünde 12 km uzakta Ilıca’da öğrencilerle buluşarak onlara ait bir kurumun var olduğunu göstermek ve ayrıca sevinçlerini paylaşmak istedik. Okul Müdürümüz İrfan Dervişoğlu ve tüm idareci, öğretmenlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz” dediler.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap