SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Genç ne dedi?

Genç ne dedi?

14 Nisan 2015 Salı - 10:46








Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç AK Parti aday tanıtım töreninde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada yaptığı konuşmada, siyasette en önemli unsurun sabır olduğuna dikkat çeken Genç, "Siyasete AK Parti ile adım attım. Bu partide il başkan yardımcılığı, il başkanlığı, milletvekili adaylığı gibi birçok görevde bulundum. Bir il başkanı olarak, diğer bir adamı olarak, milletvekili olarak görev yapmak istedim ama nasip olmadı. Yapılan temayüllerden açık ara önde çıktık. Mevlam nasip etmediği için o dönem olmadı. Fakat tam iş hayatına alışmış, büromda otururken pat bir telefon geldi, 'Belediye başkan adayımızsınız' dendi ve belediye başkan adayı olduk. Allah (cc) bize bu alanda görev yapmayı nasip etti. Ben siyaset yapanlara şu öğüdü vermek istiyorum: Siyasette küs olunmaz. Siyasette sabır önemlidir. 48 aday adayımız da bugün bunu salonda gösterdi. Bu nedenle hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Genç, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Sayın Mehmet Atalay'a da ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

SOYLU MEYDAN OKUDU

AK Parti aday tanıtım töreninde konuşan Trabzon 1. Sıra Adayı Süleyman Soylu ise muhalefete meydan okuyarak, ülkeye karanlık günleri yaşatanları bildiklerini ifade etti. Soylu, AK Parti'nin 13 yıldır milletten aldığı destekle birlikte dünyaya meydan okuyan bir Türkiye’nin var olduğunun altını çizdi. Türkiye’de güvendikleri ve inançlarından ötürü destek verdikleri bir yapının 'ihanet yapısı' olduğunu açıklayan Soylu, "Türkiye içten böyle bir ihanete daha uğramamıştı. Fakat bu ihanet çetesiyle mücadele ediyoruz" dedi. Soylu ile birlikte Demokrat Parti'de görev yapan isimler de salonda yer aldılar. Soylu için Ortahisar İlçe Gençlik Kolları yönetimi sık sık slogan atarken, partinin Ortahisar İlçe Başkanlığı ise salonda "El ele, gönül gönüle, Süleyman Soylu ile büyük Trabzon" yazılı pankart açtı. Soylu'ya Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'ndan da destek tezahüratları yükseldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap