SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Geleceğin hocaları

Geleceğin hocaları

01 Mart 2013 Cuma - 08:54




KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından projelendirilen ve DOKA tarafından desteklenen ‘Kişisel Gelişime Katkı Eğitimi’ projesi kapsamında ‘Etkili İl





KTÜ Sosysal Bilimler Enstitüsü tarafından projelendirilen ve DOKA tarafından desteklenen "Kişisel Gelişime Katkı Eğitimi" projesi Ktü Osman Turan Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 25 Şubat tarihinde başlayan proje eğitimi 7 Mart 2013 tarihine kadar sürecek. Proje kapsamında KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü doktora öğrencilerine yönelik eğitim veriliyor. Geleceğin öğretim elemanlarının aldığı bu eğitimle birlikte yarının üniversite hocalarına hocalık yapacak doktora aşamasındaki genç akadamisyenlerin mesleki eğitimlerinin yanında akademik hayatları boyunca kendilerine rehberlik edecek ‘hızlı okuma ve hafıza teknikleri’, ‘etkili iletişim ve beden dili’, ‘öğretmenlik becerileri’, ‘toplum önünde etkili konuşma’ gibi konularda öğretmenlik ve eğiticilik alanlarında beceri kazanmaları amaçlanıyor. Proje 2 hafta süreyle devam edecek ve doktora öğrencilerine toplam 48 saatlik eğitim verilecek. İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRİLECEK Eğitim kapsamında Arge Star ve Çevik Eğitim – Danışmanlık şirketi uzmanı ve aynı zamanda Genel Müdür Dr. M. Naci Çuhacı, "Etkili iletişim ve beden dili, öğretmenlik becerileri konularında Taşkın Tahmaz; anlayarak hızlı okuma ve R. Derya Kaya, toplum önünde etkili konuşma ve hitabet teknikleri konularında eğitim verecek. Yakın tarihlerde yapılan KTÜ DOKA işbirliği görüşmelerinden sonra Teknik Destek Programı kapsamında KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü’nce gerçekleştirilen bu proje ile söz konusu işbirliğinin daha ileri boyutlara taşınması noktasında önemli bir adım olduğu belirtiliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap