SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fındık dünya mutfağında

Fındık dünya mutfağında

24 Ağustos 2016 Çarşamba - 10:24




Türkiye’deki AB destekli projelerinin iki ünlü gurme şefi Danillo Zanna ve VilkoVanherpen ile ziyaret eden NTV’nin “AB’den Anadolu’ya” ekibi Giresun’d





Giresun Ticaret Borsası’nın AB destekli , “Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası” projesini tanıtmak için çekimler yapan televizyon ekibi, Tirebolu’da fındıklı yemek yaptı. Ünlü şeflerden Danillo Zanna fındıklı krokan, VilkoVanherpen ise fındıklı hamburger hazırladı.

HORON VE KARŞILAMA OYNADILAR

AB Koordinatörü Ümit Sezgin, Yönetmen Cansan Kudu, Editör Başak Taner ve 10 kişilik televizyon ekibi; Giresun merkezde “Fındık Başımın Tacı“ anıtı, Atatürk Meydanı, Kale ve Zeytinlik Semtinde çekimler yaptı. Zeytinlik’te tarihi sokaklarda yapılan çekimlerde kemençe eşliğinde horon ve Giresun karşılaması oynayan gençlere Danillo Zanna ve VilkoVanherpen de eşlik etti. AB’den Anadolu’ya programının Giresun bölümünün Ekim ayında NTV’de yayınlanması bekleniyor.

Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap