SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fıkra gibi kovalamaca

Fıkra gibi kovalamaca

13 Eylül 2016 Salı - 08:58




Rize'de ahırdan çıkarılarak bir kazığa bağlandıktan sonra kaçan boğa, dört kişiyi yaraladıktan sonra 5 saatlik kovalamanın ardından uyuşturucu iğneyle





Mustafa Çolak ve ortaklarının aldığı büyükbaş kurbanlık, merkeze bağlı Kırklartepe köyünde kesim için ahırdan çıkarıldıktan sonra bir kazığa bağlandı. Bu sırada kaçmayı başaran boğanın çarptığı Çolak yaralandı. Olayı belediye ekiplerine bildiren Çolak'ın ortakları, kurbanlığı kovalamaya başladı. Vatandaşların çabasına rağmen yakalanamayan boğa, 20 kilometre kovalamacanın ardından Köprülü köyüne geldi. Burada da vatandaşlara zor anlar yaşatan boğa, kendisini sakinleştirilmeye çalışan kasap İsmail Tüylüoğlu ile 2 kişiyi yaraladı. Yaklaşık 3 saatlik kovalamaca sonunda çaylıkta sıkıştırılan boğa, Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu iğneyle vurularak sakinleştirildi. Kurban sahipleri, boğayı uygun bir alana getirdikten sonra kestirdi. Trabzon’da da 50 kişi merkezde bulunan hastanelere başvurarak tedavi oldu. Kurbanlık alanda kesici aletler ile kolu ve bacağı gibi muhtelif yerlerden yaralanan vatandaşların 14’ü Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 25'i Fatih Devlet Hastanesinde, 11 ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi hastanesinde ayakta tedavi gördü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap