SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > FİSKOBİRLİK taşınacak mı?

FİSKOBİRLİK taşınacak mı?

21 Nisan 2015 Salı - 15:16




 FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar, FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü’nün  taşınacağı yönündeki açıklamalara cevap verdi.





FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar Genel Müdürlüğü’nün Giresun’dan taşınacağı yönündeki açıklamalar üzerine konuştu. Bayraktar’ın açıklamaları şu şekilde; “Kurumun menfaatleri konusunda kim olursa olsun ezip geçeriz. Bu kadar net söylüyorum. Ordu Yağ Sanayisi'nin satılma gerekçelerini kamuoyu çok iyi biliyor. O süreçte herkes FİSKOBİRLİK’in battığını düşünüyordu. Biz ise Ordu Yağ Sanayii'ni ve diğer gayri menkulleri satarak FİSKOBİRLİK’i kurtardık. O durumdan bugün yeni yatırım yapacak duruma gelmemiz çok önemli. CHP İl Başkanı bunları bilmeden açıklamalarda bulunuyor. FİSKOBİRLİK’i takip edecekmiş. Tabi ki takip etsin ki kendi yetki alanlarındaki gelişmelere müdahil olsun. Kendi belediye başkanına gidip 'FİSKOBİRLİK’in o kadar arazisi var neden buralara yatırımı engelleyen uygulamalar yapılıyor' diye sorsun. CHP İl Başkanı FİSKOBİRLİK üzerinden AK PARTİ’ye yönelik eleştirilerde bulunarak ister istemez bizi de AK Parti savunucusu durumuna düşürüyor. Bilmeli ki Giresun’da FİSKOBİRLİK’in sıkıntılarının başlıca sebebi Belediyedir ve belediye de CHP’lidir” dedi.

Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü, “Bir yılı aşkın süredir yatırımlarımızı bekletiyoruz. FİSKOBİRLİK’i büyütmek dünya markası yapmak adına çalışıyoruz. Tabi ki Giresun’da yer bulamazsak genel müdürlük burada kalacak fakat yatırımlarımızı yer bulduğumuz bölgelere götüreceğiz. Bunu açıkça ifade ediyorum. Fakat Genel Müdürlüğü götürme gibi bir durum söz konusu değildir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap