SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 'FETÖ/PDY'de iki kişi serbest

'FETÖ/PDY'de iki kişi serbest

11 Mayıs 2016 Çarşamba - 15:04




Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY)'ye yönelik geçen günlerde gözaltına alınan 7 kişinin serbest bırakılmasının ardınd





Trabzon’da düzenlenen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY)'ye yönelik geçen günlerde gözaltına alınan 7 kişinin serbest bırakılmasının ardından 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si serbest bırakılırken 1 kişinin işlemleri sürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 29 Nisan'da gerçekleştirilen operasyonda 25 adreste arama yapılmış, 7 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 7’si getirildiği adliyede sorgularının ardından serbest kalırken, 3 kişi daha gözaltına alındı. İki şüpheli adliyedeki sorgularının ardından serbest bırakılırken 1 kişinin işlemleri ise sürüyor. Öte yandan olayla ilgili 15 kişinin arandığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap